Nyårscatering i Göteborg 2025 – Nyårssupè – Nyårsmat för avhämtning

I mer än 30 år har vi levererat nyårscatering och nyårssupé till företag och privatpersoner i Göteborg med omnejd.
Välkommen att boka nyårscatering 2025!

Boka enkelt din nyårsmat för avhämtning på nyårsafton. Även i år väljer du själv vilken förrätt och varmrätt du önskar, se vår nyårsmeny längre ned på sidan. Välj och boka genom att ringa oss på 031-15 35 30, bokaknappen eller mejla till info@matsmak.se

Minimibeställning: 1 st (ja det stämmer, sitter du ensam på nyårsafton så ordnar vi detta såklart!)

OBS! SISTA DAG FÖR BOKNING ÄR SÖNDAG 28 DECEMBER!

OBS! Vi har öppet för avhämtning av beställd nyårssupé på nyårsafton mellan kl. 13.00 – 16.00 på MATSMAK, Drakegatan 1 i Gårda. Kom in i värmen och vänta på din tur!

Beställer gör du antingen genom att klicka på knappen nedan eller ringa 0708-407760, alt. mejla till info@matsmak.se

Gott Nytt År!

Öppet för bokning av nyårssupé!
Välj din Nyårssupé för avhämtning

Även i år får du möjlighet att själv välja fritt vilken förrätt och varmrätt du önskar! En härlig komponerad och noga utvald nyårsmeny av de bästa råvarorna, framtagen av vår köksmästare. Nyårssupén arrangeras kall och apart, dvs. separat packat i formar och burkar. För bästa resultat arrangeras sedan maten på eget porslin av er som kund. Ihop med nyårsmaten kommer en beskrivning med tips på upplägg samt tider för värmning.

Vi skickar med noggranna instruktioner hur värmning mm skall utföras, enkelt för dig!

Boka nyårsmiddag

Boka genom vår beställningsknapp, alternativt kan du ringa eller mejla din order och betala vid avhämtning på plats med kort, swish, kontant.

OBS! SISTA DAG FÖR BOKNING ÄR SÖNDAG 28 DECEMBER!

Tel 0708407760, info@matsmak.se

689:-/person (min. 1 pers) Hämta på nyårsafton mellan kl 13 – 16!

Välj förrätt

Krämig hummersoppa med smak av cognac

cognac – hummerkött – fänkål – Västerbottensost – toast

Vin- & ölförslag:
Vin, Pol Roger
Vin, Stoneleigh Riesling eller Sander Riesling
Öl, Rådanäs Lagom Lager

Vegetarisk jordärtskockssoppa

timjan – knaprig ostronskivling – rågbrödscrisp

Vin- & ölförslag:
Vin, Pol Roger
Vin, Stoneleigh Wild Valley Sauvignon Blanc, 2021
Öl, Lager 061

Välj varmrätt

Rosastekt ört- & vitlöksmarinerad Kalventrecote

Pommes Anna – grönpeppar – rödvinssås – gräddkokt kål

Vin- & ölförslag:
Vin, Baron de Ley Reserva
Öl, Hönö Amerivan Pale Ale

Skaldjursfylld Rödtunga Tournedos

Pommes duchesse – smörslungade gulbetor – champagnesås – rom 

Vin- & ölförslag:
Vin, Cava Blanc de Noirs 1+1=3
Vin, Stoneleigh Riesling eller Chateau Michelle chardonnay 2021 Colombia Valley
Öl, Alingsås Bryggeri Star

Fänkålsconfiterad Rotselleri (vegansk)

blomkålspuré – grillad paprika – grönkålschips – polkabeta

Vin- & ölförslag:
Vin, Bourgogne Chardonnay, 2022
Öl, Vega Azalea lager

Dessert

Vit Chokladmousse

smörkola – crisp – hallon – mynta

Glutenfri

Vinförslag:
Castiôn Moscato d’Asti, 2022

Uppvärmningsinstruktioner

Hummersoppa

Koka upp soppan. Lägg hummerköttet och fänkålen i tallriken och slå den varma soppan över. Servera tillsammans med Västerbottensost-toasten som bakats i 180 graders ugnsvärme, ca 8 minuter på medföljande smörpapper.

Rödtunga

Värm pommes duchesse i ugnen på 180-200 grader tills den fått fin färg. Sänk värmen till ca 120 grader och ställ in fisken tills den når 55 grader kärntemperatur. Täck över med folie från början så att fisken inte blir torr.
Värm såsen på spisen, lägg i betor i kokande lättsaltat vatten ca 2-3 min. Häll av vattnet, slå på lite flingsalt. Lägg fisken på tallrik, samt betor & pommes duchesse.  Vid servering, tillsätt rommen i den varma såsen.

Jordärtsskockssoppa

Koka försiktigt upp soppan under omrörning i kastrull. Värm upp den förstekta ostronskivlingen i ugnen på 180 grader i ca 5 min. Servera den varma svampen i sopptallriken. Slå på den kokande soppan och toppa med rågbrödscrispet.

Rotselleri

Värm potatiskakan i 150 grader, ca 20 – 30 minuter tills ca 65 grader kärntemperatur. Värm sedan rotsellerin i 150 grader, ca 10-15 min. Den är förlagad. Värm det brynta smöret tills det smälter.
Lägg upp selleri, potatiskaka, nötter, svartkålschips, häll över det brynta smöret. Servera med örtsalladen

Kalventrecote

Värm potatiskakan i 150 grader ca 20-30 min. Använd gärna termometer för att avgöra att det är tillräcklig värme inuti, ca 65 grader är lagom. Såsen värms i kastrull. Köttet värms övertäckt i ugnen ugnstemperatur 70-90 grader . Kontrollera att innertemperaturen på köttet är 55-60 grader varmt.

OBS! Potatiskakan värms först, lägg på folie, låt stå kvar i ugnen och sänk värmen, ställ in köttet jämte potatisen när det är rätt temperatur för köttet (70-90 grader)

AVBESTÄLLNING

Vid avbokningar på sällskap om 10 personer eller fler går det att avboka senast 7 dagar före avhämtning/leverans under månaderna November och December. Övriga månader gäller att  avbokning ska göras senast 4 vardagar innan avhämtning/leverans.

Sker avbokning senare kommer detta att debiteras.

Avbokas catering senare än 48 vardagstimmar innan avhämtning/leverans, kommer 100% av matsumman att debiteras.

PRISER

Priserna på maten är angivna inklusive 12% moms.

Även på övriga tjänster som leverans, hyrporslin, bord, linne, personal etc är momsen 12%.

Priser till privatpersoner anges inklusive moms och till företag exklusive moms.